Elisa en Wendy – DGA Network Zuid

Kernwoorden bij deze opdracht

Merk uitdragen, Netwerk uitbouwen, Gave evenementen organiseren, Inspiratie, Operatie uitvoeren, Freelance rol.

Beschrijving van het project

Bij Philips Design mocht ik altijd de grote evenementen organiseren en daarom leek het me leuk om dat voort te zetten. Als freelancer help ik Elisa en Wendy met hun DGA Network Zuid. Het merk stond al, ze bestaan al bijna 10 jaar, maar door de corona was er werk aan de winkel en zo ben ik in mei gestart met deze taak.


Inmiddels zijn we bij Jan Smit op bezoek geweest, hadden we een interessante avond met de oud directrice van de Telegraaf, hebben we onlangs geproost met Peer Swinkels in Lieshout en komt binnenkort Pieter van den Hoogenband zijn verhaal vertellen tijdens de jaarlijks BBQ bij van der Valk in Nuland.


Een volgende stap is om het netwerk verder uit te bouwen: een helder merk dat goed wordt uitgedragen is de basis, maar de natuurlijke aanwas via de eigen leden werkt het beste. Zij weten als geen ander wie bij deze club past.


Partners

Aike van Inclusive Media: Ontwerp en Realisatie van alle benodigde toepassingen

Referentie

“Bas helpt DGA Network Zuid niet alleen met het organiseren en hosten van onze evenementen. Hij is ook de uitvoerende kracht die ons merk goed en helder uitdraagt naar onze (potentiële) leden.”

Website

www.DGANetworkZuid.nl

Vorige – Volgende >