Specialisten hielpen mee

Hier zijn ze dan, mijn eigen sterren. Door hun expertise ben ik in staat om een hoge kwaliteit te leveren als eindresultaat. Lees hoe we onze samenwerking vorm geven:

Anita – Anibeau (Fotografie)

Anita over Bas: Bas geeft op professionele manier uitleg over wat hij van mij verwacht en gedurende de uitvoering van het project regelmatig een duidelijke terugkoppeling. Mooie opdrachten mogen verrichten en Bas als enthousiast, kundig en betrouwbaar ervaren.

Bas over Anita: Anita is een enthousiaste fotografe die met name in de natuur de mooiste plaatjes schiet. Ze heeft voor een paar van mijn opdrachten prachtige foto’s geleverd. Wat voor mij heerlijk is, is dat het lekker zelfstandig gaat: kant en klare bruikbare foto’s in de inbox. Fijn !

Gerard – Tij Communicatie (Copywriting)

Gerard over Bas: Bas leidt trajecten op een plezierige wijze, waarbij hij vrijheid om na te denken en nieuwe dingen te verzinnen, combineert met concrete besluiten en daadkracht in de uitvoering. Een prima aanpak voor heel veel B2B-bedrijven die wel weten dat ze iets moeten, maar niet weten wat ze moeten. Bas lost dit probleem gewoon goed voor ze op.

Bas over Gerard: Gerard was bij een van mijn projecten aanwezig in alle werksessies die we hielden om voor een klant merk, doelgroepen, mediaplan en touchpoints te bepalen. Toen we aan de slag gingen met dat plan kende hij alle ins en outs en kon hij perfect aanleveren.

Karin – VanGaalBV (Ontwerp en Realisatie)

Karin over Bas: Bas is iemand met een enorme passie. Hij is niet alleen kundig in het bedenken en opzetten van creatieve concepten, maar zorgt ook voor het naleven ervan en levert goede begeleiding. Bas is vakbekwaam en erg prettig om mee samen te werken, met als belangrijkste doel een tevreden klant, die volledig wordt ontzorgd en zijn eigen wensen vertaald ziet worden.

Bas over Karin: Er zullen best heel veel goede ontwerpers zijn in de wereld, maar met Karin heb ik gewoon een goede klik; ik pas desnoods de deadline aan als dat haar betrokkenheid bij een project mogelijk maakt. Als ik met de klant het verbale werk heb vastgelegd op een paar pagina’s gaat Karin aan de slag met het visuele vervolg en is het eigenlijk elke keer de eerste keer raak. Spot on !

Patriek – i4C-Company (“Website”)

Patriek over Bas: Bas is een aanpakker. Doorzetter. Tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd. Meters maken. Met zekerheid: van alle kanten bekeken en gewogen. Doelgericht. Reageert snel. Stel een vraag en je krijg een uitgewerkt antwoord met zienswijze.

Bas over Patriek: Patriek is erg enthousiast en daardoor altijd met allerlei plannen bezig. De tijd dat we samen websites bouwden, ligt dan ook achter ons. Hij houdt zich tegenwoordig bezig met nieuwe uitdagingen. Lees maar eens hoe hij je nu kan helpen.

Roos – Roos Raakt (Copywriting)

Roos over Bas: Omdat Bas zowel in zijn werkwijze als in zijn verwachtingen altijd blijft kijken naar de kern van het verhaal, weet je exact naar welk resultaat je samen toe werkt. Bas weet wat werkt, gaat daar 100 procent voor en neemt je enthousiast mee in zijn idee├źn.

Bas over Roos: Supertrots ben ik op Roos dat ze na jaren met een vast dienstverband op een marketingafdeling ervoor koos om voor zichzelf te beginnen als tekstschrijfster. Aanvankelijk voorzichtig, maar inmiddels gelauwerd en met een prachtig portfolio aan klanten. Ik ben er erg blij mee, en dat zeg ik niet alleen omdat het mijn zus is…


Design collega’s over mij; dit geeft een goede indruk van wat je van me mag verwachten.