Maarten – Het Kwaliteitshuis

Kernwoorden bij deze opdracht

Eerste klant sinds doorstart GriffioenMedia, Positionering, Huisstijl, Fotografie, Copywriting, Website, Samen met dochter Yara.

Beschrijving van het project

Vlak voor ik besloot om per 1 mei 2021 eens even niet meer in loondienst te gaan werd ik benaderd door Maarten. We kennen elkaar al 40 jaar en zijn beide aan het doorstarten / gas aan het geven met ons eigen bedrijf.

We hebben samen met zijn dochter Yara (Student aan Sint Lucas in Boxtel) eerst enkele gesprekken gehad over de positionering en service portfolio van het merk, hoe het verhaal verteld moest worden en vooral ook hoe dat er dan allemaal uit moest gaan zien. Een mooie website was het doel, en daarvoor hebben we samen templates gekozen, foto’s gemaakt, teksten geschreven en een familie van bij elkaar passende logo varianten gemaakt.

Maarten weet goed wat hij wil en is nog meer van de details dan ikzelf en dus hadden we in een goede samenwerking redelijk vlot die site naar wens opgezet. We hebben ervoor gekozen om zelf de food-fotografie te doen; een van de moeilijkste dingen die er zijn binnen de fotografie. We zijn best tevreden met het resultaat; er zitten een paar hele mooie bij.

Ook foto’s gemaakt van Maarten zelf, zodat hij zich mooi kon voorstellen op zijn site:

Wanneer je vooraf meteen de hele huisstijl familie ontwerpt, blijft het ook herkenbaar familie. Een logo hoeft niet ‘vast’ te zijn maar kan vele gedaanten hebben, zolang het maar herkenbaar is en steeds het juiste gevoel uitstraalt. Yara heeft die familie gemaakt van liggende en staande varianten toegepast op lichte en donkere achtergronden:

Partners bij dit project

Yara Loeffen – Strategie, ontwerp logo familie en site template.

Referentie

“Afgelopen maand heb ik met Bas zeer prettig samengewerkt voor de nieuwe website van Het Kwaliteitshuis. Bas is zeer betrokken, werkt snel en is zeer kundig als het gaat om teksten schrijven en professionele foto’s. Ook denkt hij heel creatief mee en komt met goede ideeën. En ook niet onbelangrijk…. hij is gewoon een mooi mens !”

Website

Het Kwaliteitshuis

< VorigeVolgende >